happy happy

Publicerat: 2011-08-22 | 16:14:42 i sommar
sitter här mitt i natten igen när man borde sova, eller igentligen är det inte så sent, jag brukar ändå inte gå och lägga mig före 2 på natten men jag har blivit som en gammal kärring som vill sova jämt så jag borde ha sovit för länge sen! kanske det är förkylningens fel, får fan hoppas på det!

nu har jag iallfall hittat på ganska mycket saker sen jag skrev sist, hmm... jag va på action meet på mantorp för nån helg sen, härligt med lite bilar och racing igen, även om jag inte jälv fick köra...

började skolan igen, fast inte lusse nu utan el på yrkes, jag ska tydligen bli elektriker, eller "elmontör" som det så vackert kallas. så jag har frivilligt valt att gå ett år till i gymnasiet, jag måste ha slagit mig!

gymnastiken drar igång imorgon och jag skulle verkligen inte orka, tränar fortfarande samma killar men har fått en drös nya yrväder mellan 8 och 12, hjälp!!!

och jag var på kräftskiva för nån helg sen, var jäkligt trevligt förutom att den hände en grej med min älskade moppebil som gjorde att jag ville dränka mig i nått dike ungefär, men förutom det var det kul, träffade jätte roliga kompisar jag inte sett på länge och några jag aldrig träffat förut, och åkte dit och hem med Ida och då kan det aldrig bli fel! ♥

i helgen var jag till grönalund med familjen också, shoppade lite och kom hem tidigare idag, hade otur med det mesta, men vädret blev iallfall bättre till kvällen, spöregnade halva dagen, men dåligt väder= inga köer på grönan, det tackar vi för!

och ja juste, jag spontan köpte en iphone 4 här om dan så här kommer lite roliga bilder från den!


lurade med syrran i katapulten, måste ha varit det roligaste på hela resan att se hennes min högst upp när jag berättade att den skulle åka hela vägen ner oxå, heheh


hittade en liten polare i extrem, ca 8 år och sten cool!

Hett så satan!

Pappa satt och skrämde upp mig och berättade hur läskigt det va att åka frittfall och att dom ibland kan lossna, kändes säkert som fan och jag var livrädd när jag kom upp fast än jag hade åkt den 100 gånger förut, men farsan tyckte såklart att det va jätte kul att skrämma upp mig! jag ser ut som nån retard förästen! :)

vi åkte nått blått tåg, farsan och jag skrek hela åkturen igenom för att skrämma syrran som verkade lagom glad, men gubbarna som jobbade där verkade tro vi hade nått fel :)
 
Det är såhär man riktar supra på Åland!En helt vanligt timme på yrkes...

love

Publicerat: 2011-08-01 | 20:07:30 i

och förästen, det här är min nya kille ;) hehe

Förkyld

Publicerat: 2011-08-01 | 20:04:50 i
Nu är rockoff över igen, bara 2 veckor kvar tills skolan börjar, känns förjävligt. haha

hade askul i torsdags, var på rockoff och dansade röven av mig på borden till farbror fläsk med massa härliga kompisar, sen drog emma med mig till arken, vilket också var grymt kul förutom att telefonen slutade fungera, men tog en taxi hem på natten och sen bara sov jag hela dagen, älskar att sova!

i lördags vaknade jag med ont i huvet och ont i halsen, nu har jag knappt nån röst, förtfarande ont i huvet och feber. inge kul alls... kom hem 6 på morgonen i lördags/söndags och försökte sova bort min förkylning, funkade väll så där.

Nu ligger jag bara hemma och ser på oth och försöker få min förkylning att ge upp, kanske blir grönalund nästa vecka, kaaaanske med amanda, skulle vara awesome :)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!