summer times ♥

Publicerat: 2011-07-27 | 15:16:56 i
Någonstans här i början av sommaren var jag på ett jättefint bröllop också, dock har jag glömt datumet men lite bilder har jag iallfall!helgen efter gatebil var det midsommar, jag skulle igentligen jobba midsommarafton men i sista sekund vill chefen hålla stängt, vilket var helt okej för mig! Den dagen var jag hemma hos underbara Patricia och bara åt tårta, snackade skit och hade jätte mysigt. på eftermiddan dansade vi runt deras söta midsommarstång och lekte lite med Nilo. lite senare på kvällen åkte vi ut till Eckerö, träffade massa kompisar jag inte träffat på länge, hade även fina riina med mig ut. vi dansade röven av oss inne på resturangen där i eckerö där de hade ett band som spelade och igentligen 18års åldersgräns, ouups... vid halv 5 tiden ville dom stänga och vi började leta taxi, runt halv 6 landade vi hemma hos fanny och patricia igen och jag sov som en stock tills 12 nästa dag. när vi vaknade käkade vi frukost ute hos patrica och sedan bar det av till degerby med robin och emil. väl framme i degerby märkte vi att affären var stängd och resturangen full, jobbigt utan mat men vi hade kul ändå! lite krångel med sovplatser och en död telefon var väll ända problmen den helgen, annars en toppen helg!
 cessis bild :)

den 9 juli drog jag ut till lillängö, trotts att jag skulle jobba på söndagen. aldrig varit där förut så jag fick vägbeskrivingar och sedan mötte jens upp mig. hade skit roligt den kvällen, gick och la mig 3-4 tiden och sen upp nästa morgon för att ta första båten hem för att hinna på jobb. var en aning trött den dagen, men det var det värt!

helgen efter det bar det av till island in the sun fredag-söndag. jätte rolig helg trotts mycket regn och ett tält som läckte in, även maten på ön tog slut och jag missade färgan hem 6 på morgonen så jag fick vänta 7 timmar på nästa båt och höll på att missa även den. men hem kom jag och trött var jag, men efter en stor pizza och några timmars sömn var det bara att kliva upp på jobb igen!

 jennas bild :)

helgen efter det började rock off, jobbade första helgen men nu är jag ledig efter ganska mycket krångel på jobbet... på söndagen var det tårtkalas för Ida för hon fyllde 17 år, woohoo!  så i helgen blir det rock off och sen har jag 2 hela veckor ledigt innan jag börjar skolan igen.

 kajsas bild :))


awesome sommar hittills!


sommar för satan! ♥

Publicerat: 2011-07-27 | 14:38:41 i
Ja helgen efter Tierp, 17-19 juni, åkte jag med ett härligt gäng till mantorp, men inte på dragracing den här gången utan på gatebil. helt oplanerat igentligen, åkte hem på min 20 minuters lunchrast för att duscha och packa för 3 dagar på mantorp, sen fick jag sno skjuts av en kille på jobbet som faktist skulle med samma båt, man måste ha tur ibland! hade jätte roligt och fick till och med åka supra några gånger med en skön norrman som stod brevid oss, jäävligt roligt måste jag erkänna, även om det inte slår dragracing så hade jag faktiskt riktigt roligt! första natten satt jag i en stol och sov och den andra natten lyckades jag hitta en sovplats där det regnade in, inte världens bästa planering men hade roligt iallfall! :)

http://www.youtube.com/watch?v=qQPN5xIpV58 

spola fram till 4.00 på youtube länken så kan ni se när jag fick åka lite supra, den röda DTE sponsrade sitter jag i, roligt roligt! ;)

måste springa ut med hunden, men vänta bara, det kommer meeeraaa...

sommar sommar sommar ♥

Publicerat: 2011-07-27 | 14:16:10 i
Ja jag har inte haft tid för min stackars lilla blogg, har varit upptagen med att jobba, jobba, jobba och jobba lite till. och när jag inte jobbade har jag vanligtvis varit ute och haft askul istället!

ska se om jag kan komma ihåg lite:

skolan slutade 3 juni och bara några dagar inna det började jag jobba, natten innan skolavslutingen lyckades jag komma hem 7 på morgonen efter att ha suttit i ett garage hela natten, därför var det ganska nära att jag skulle somna ungefär 100 gånger under själva avslutingen (som såklart började 9 på morgonen...). Men under kvällen blev jag piggare, var ute och åkte lite båt och träffade massa fina vänner, men kommer ihåg att jag for hem och sov i ganska lagom tid, innan jag hann däcka på nån bänk i badhusparken pga sömnbrist.

9-12 juni bar det av till tierp för dragracing EM, självklart måste man anlända med stil så morsan och jag körde dit i en läcker camaro ss 2010, gul och fiiin, underbar bil. Det här va första gången på 8 år som jag var på ett race utan att själv få köra, kändes jätte konstigt, kliade i benen och jag va så jävla avundsjuk på alla andra förare, inte alls samma sak som att komma med ett eget team. Men självklart var det jätte roligt ändå, banan är helt otrolig och jag bara längtar efter att själv få köra där, helt underbart! ♥ Efter 3 dagar värme kom vi hem med sönderbrända ryggar och det där eviga ringadet i öronen som jag alltid lyckas få när jag ska envisas med att inte hålla för öronen när top fuel kör, trotts att jag redan har tinitus, smart Ida, jävligt smart...

  
  


måste köra en paus nu och käka lite, fortsättningen kommer sen ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!